Demantirala sve

Kim Kardashian odgovorila na kritike: 'Nađite si život!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najnovije fotografije najpoznatije stražnjice potaknule su nova šuškanja o kozmetičkim korekcijama Kim Kardashian, a ona je sada odgovorila na glasine.

Nedavno je američki magazin 'Closer' objavio kako je reality zvijezda Kim Kardashian svoju slavnu stražnjicu popunila injekcijama sala te tako još više zaokružila svoju poznatu 'guzu.'

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Masne naslage iz trbuha stavila u stražnjicu?!

Te su glasine došle i do Kim, koja je sve demantirala na svom Twitter profilu.

'Vidjela sam kako su se svi tabloidi raspisali o glupostima da imam implantante u stražnjici. Nađite si život', napisala je Kim.

'Svaka žena koja je rodila zna koliko je teško izgubiti kilograme i kako se vaše tijelo u potpunosti promijeni! Sram vas bilo što se ismijavate mojoj trudnoći i mom pokušaju mršavljenja. Nisam savršena, no nikada neću odgovarati vašim mršavim standardima! Uostalom, izgubila sam dosta kilograma i ponosna sam na to! Nemojte mladim djevojkama nabijati komplekse', napisala je Kim.

Osim o njezinoj slavnoj stražnjici, ovih se dana šuška i o tome kako je njezin zaručnik Kanye West brigu oko karijere reality zvijezde preuzeo na sebe. Američki mediji navode kako je Kanye učinio nemoguće jer je do sada ta uloga pripadala Kris Jenner.

'Kanye je sada u potpunosti zadužen za Kiminu karijeru, a njegove konstantne promjene izluđuju Kris', rekao je izvor blizak Kardashianima.

'Kanye je tražio da Kim smanji svoje medijske nastupe i pojavljivanja u časopisima i to do šokantne razine, a to je navodno izravan napad na Kris čiji je plan bio iskoristiti svaku priliku za dodatni publicitet', otkrio je izvor, a prenosi Radar Online. 'Želi da ljudi poštuju Kim i počnu je shvaćati ozbiljno', dodao je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene