FANOVI U STRAHU

Nije mogla sakriti: Objavila Uskrsnu fotku i pokrenula lavinu komentara

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što je objavila obiteljsku fotografiju na društvenim mrežama javili su se zabrinuti fanovi.

Kim Kardashian dosljedna je sebi. Nijedno slavlje ne može proći u luskuznom i kičastom izdanju, pa tako ni ovogodišnja proslava Uskrsa. Dokazala je to Kim organizirajući obiteljsku zabavu za Uskrs na kojoj su se našli i Chrissy Teigen i John Legend.

 

A post shared by Vilailuck Teigen (@pepperthai2) on

Pogledaj i ovo Uskršnja čestitka Maje Šuput svi u bijelom Pogledajte kako su se Šuput i njena obitelj dotjerali za Uskrs, pohvalila se i raskošnom dekoracijom, a evo i što je najviše obradovalo malog Blooma!

Kim je organizirala i zabavu za djecu koju su zabavljale maskote zečića i životinje za maženje poput ovce, zečilići i pilića. Naravno, nije nedostajalo ni skupocjenih darova.

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kako bi taj trenutak ostao ovjekovječen Kim je objavila fotke druženja na svom Instagram profilu, a fotka obiteljskog portreta izazvala je burne reakcije. 

Iako na fotki izgledaju kao skladna obitelj, fanovi im nisu povjerovali da je u njihovom braku i dalje sve tako savršeno. Štoviše, smatraju da im je brak u krizi. Obožavatelji su primijetili kako je Kanye na slici distanciran od svoje obitelji te kako nikoga ne dodiruje na fotografiji. Smatraju kako obiteljski portret izgleda namješteno i umjetno.

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

No, nije samo Kanye bio pod povećalom. Pratitelji su primjetili kako Kim izgleda kao da želi pobjeći od tamo, a njezin umjetan smješak to nije mogao sakriti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene