Kraljica seflija

Dvije reality ljepotice u kupaćim kostimima - uz ovakvu arhivu, zime nema!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna starleta prisjetila se godišnjeg odmora u Mexicu i podijelila slike svojih prepoznatljivih oblina, ali ovoga puta ima i društvo!

Kim Kardashian uživa u pokazivanju svojih oblina što i dokazuje svakodnevnim 'okidanjem' selfija. Nastavila je s fanovima djeliti fotografije s odmora u Meksiku na svom Instagram profilu.

Pogledaj i ovo Sandra Afrika Pokazala zmijsko tijelo Mjesec dana nakon velike drame poznata turbo-folk zvijezda objavila vruće fotke, čini se da se oporavlja od stresa koji je doživjela

Tvornica novca: Njena 'igra o ničemu' zarađuje MILIJUNE!

Kim i North prošetale su plažom u bijelim kupaćim kostimima i čini se kako je beba uistinu uživala odmarajući na maminom boku.

 

Kim je objavila i to kako je North West završila sa prvim tjednom plivačkih lekcija i kako su mama i tata jako ponosni na nju.

Osim u druženju sa kćerkicom, Kim je jako puno vremena provodila slikajući selfije i objavljujući ih na društvenim mrežama, tako da smo bili upućeni u svaki njezin pokret, htjeli mi to ili ne.

A kada se prisjetimo činjenice da je Kim samo na odmoru u Meksiku okinula preko 1000 selfija, ove godine, neće biti zime!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene