Ptičicaaaa

Na promociju knjige 'Selfish' upali i nepozvani gosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Koliko god to zvučalo čudno, na promociji knjige o selfijima ona je zabranila slikanje selfija. Da promocija ne prođe bez skandala pobrinuli su se borci za zaštitu prava životinja.

Kim Kardashian promovirala je svoju knjigu selfija znakovitog naslova 'Selfish'. More nestrpljivih obožavatelja kampiralo je preko noći kako bi među prvima dobili potpisani primjerak njezine knjige.

Pogledaj i ovo Will Smith (Foto: Instagram) To samo on može! Ovako Will Smith promovira svoj novi film koji obara sve rekorde: "Kako ćete odoljeti ovome?"

I dok je Kim vrijedno potpisivala knjige, na promociju su banu borci za zaštitu prava životinja i protestirali ispred reality zvijezde. Nju to ni najmanje nije dirnulo i nastavila je s potpisivanjem kao da se baš ništa ne događa. 

 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim osobno izabrala: 115 fotki dekoltea i 10 golih selfija u njenoj knjizi!

Ono što je šokiralo gotovo sve činjenica je da je Kim zabranila obožavateljima slikanje selfija. Čovjek bi pomislio da nema bolje prilike za selfije od promocije knjige selfija, ipak, Kim nije popustila u svojoj odluci.

 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kako ne bi ispalo da je bahata i da se ne želi slikati sa svojim obožavateljima, Kim je objasnila da je donjela odluku samo zato što je red bio strašno dugačak i potpisivanju knjige ne bi bilo kraja. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene