Kim i Kanye

Prošetala bez šminke i pokazala svoj dar – ne može bez golotinje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada su u pitanju Kardashiani, zna se da sve mora biti veliko i glamurozno. Takav je i dar koji je Kim Kardashian dobila od svojeg zaručnika Kanyea Westa.

Zaručnici Kim Kardashian i Kanye West proveli su svoj prvi Božić zajedno sa kćerkicom North, pa je on morao biti i valjano proslavljen.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

'Kod kuće nam vlada kontrolirani kaos!'

Par je poznat po svojem istančanom ukusu i obožavaju brendova,  tako je reality zvijezda dobila na dar posebnu ručno rađenu Hermes torbu koju je oslikao slavni suvremeni umjetnik George Condo čija se vrijednost vrtoglavo penje i preko 1,3 milijuna dolara!

Golotinja se proteže u njegovim radovima, a i Kanye je njegov veliki obožavatelj. Umjetnik je i oslikao Kanyeov peti studijski album 'My Beautiful Dark Twisted Fantasy'.

Par je i ovaj put bio modno usklađen, a iz shoppinga su se vratili punih vrećica. Kim je bila u opuštenom izdanju bez šminke, dok je Kanye poput pravog kavalira nosio sav teret kako njegova draga ne bi trebala.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene