Kupnja vjenčanice

Jedva se utegnula u najuže traperice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako se vjenčanje trebalo održati krajem mjeseca, Kim Kardashian i Kanye West ipak bi se trebali vjenčati ovog vikenda. Kim je već u Parizu i kupuje vjenčanicu u društvu slavne prijateljice...

33-godišnja reality zvijezda Kim Kardashian spremna je treći put stati pred oltar. Ovoga puta udaje se za oca svoje kćeri North, repera Kanyea Westa.

Pogledaj i ovo Gigi i Bella Hadid Srčano su navijale! Slavne sestre bile su glavna atrakcija tribina US Opena, jedna od njih pažnju fotografa krala je bujnim dekolteom!

Otkrivene prave mjere svjetski poznatih oblina

Samo vjenčanje trebalo bi se održati ovaj vikend, a vidjet je brzo procurila u javnost kada je reality zvijezda viđena u Parizu. K

im i njezina slavna prijateljica tenisačica Serena Williams (tko je znao i da se one druže!) viđene su ispred studiju Balmain u Parizu. Kim će navodno nositi vjenčanicu te slavne francuske modne kuće, a ispred hotela dočekalo ih je mnoštvo obožavatelja koje je bar na tren htjelo vidjeti zvijezde.

Kim je nosila traper košulju i uske traperice u kojima su joj se ocrtavale obline. Iako je i Serena poznata po svojem bujnom tijelo, ovoga puta ju je reality zvijezda zasjenila. Piše se i kako Kim želi brzo još jedno dijete, a želi ostati trudna na medenom mjesecu nakon što je tako naporno radila za svoju figuru.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene