Ne druže se

Kim je bijesna: Kanyeu posao važniji od nje i North

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna obitelj posjetila je show na ledu za najmlađe, no nakon samo pola sata Kanye West ostavio je suprugu i kćerkicu i otišao!

Vrijeme koje provodimo s obitelji često nam postane prioritet, no čini se da se to ne odnosi i na slavnog repera Kanyea Westa. West je trebao provesti dan u društvu supruge Kim Kardashian i kćerkice North, no na kraju je ipak posao bio važniji.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Naime, reper i reality zvijezda odveli su svoju kćerkicu na 'Disney Stars on Ice' i zauzeli prva mjesta u prvome redu showa. No, nakon samo 30 minuta, Kanye je nestao, a činilo se i da je tih pola sata jedva izdržao.

Polubrat Kanyea Westa: 'Opsjednut je kontrolom jer se boji da će izgubiti Kim'

'Kanye se pokupio nakon 30 minuta jer je imao poslovnih obaveza, uključujući i snimanje dokumentarnog filma o njegovoj Yeezus koncertnoj turneji. Kim je bila bijesna jer je otišao nakon samo pola sata. Bilo ju je sram zbog Kanyevog ponašanja. Srećom, tamo su bili i njezini prijatelji koji su joj pomogli da se fokusira na North. Na kraju je i Kim otišla kući prije završetka showa jer je bila loše raspoložena', otkrio je izvor za Radar Online.

Ovo nije prvi put da slavni par ima problema. 'Konstantno se svađaju zbog Kanyevih životnih prioriteta, a Kim smeta što mu je sve važnije od provođenja vremena s njom', rekao je izvor. Također je otkrio i da reper više vremena provodi u svojoj kući u Los Angelesu, nego s Kim u kući njezine majke.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene