Afera 'neretuširana'

Kirurg otkrio: Što je to Kim ubacila u stražnjicu da je poveća?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što su objavljene fotografije neretuširane Kim Kardashian i njenog celulita, kao da cijeli svijet raspravlja o tome. Kirurg je objasnio što joj se točno dogodilo.

Plastični kirurg Aaron Rollins, koji je navodno radio s Kim Kardashian, sada je poprilično iskritizirao reality zvijezdu zbog njene stražnjice. Neretuširane fotografije guze slavne Kim obišle su svijet, a zbog celulita (kojeg inače uvijek retušira) izgubila je oko sto tisuća sljedbenika na Instagramu. Aaron tvrdi da njena guza jednostavno sad izgleda ogromno te da njegove klijentice počinju radije tražiti guzu Kylie Jenner, Kimine mlađe polusestre. Otkrio je i tajnu bujne guze slavne Kardashianke.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Navodno je masnoću sa struka uklonila i ubrizgala u stražnjicu. "Neka Kim posluži kao primjer svima koji žele povećati neki dio tijela. Ako ste imali celulita prije, imat ćete ga i poslije zahvata. Njena stražnica je trenutno velika, možda i prevelika", kazao je Rollins, a prenosi The Mail Online. "Kim je imala dvije trudnoće, dvaput se debljala i mršavila, to je kao balon koji ste napuhali, a onda ispuhali. Nije ni čudo što to sada tako izgleda", objašnjava. Dodao je i da Kim sada ne može napraviti ništa osim retuširati fotografije.

 

Hey

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene