Tech-stručnjakinja

Što Kim Kardashian NEĆE objaviti na Instagramu?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Reality zvijezda sada se 'bacila' i na tehnologiju, te je bila posebna gošća na medijskoj konferenciji.

Kim Kardashian jedna je od najpraćenijih ljudi na društvenim mrežama, zato nije nimalo čudno da je upravo ona pozvana kao gošća na konferenciju koja se bavi novom tehnologijom, industrijom i društvenim mrežama.

Kim Kardashian: 'Više sam seksi otkada sam postala mama'

Što to reality zvijezda može savjetovati industrijalcima i novinarima o društvenim mrežama? Pa za početak, možda i nije loše čuti kako Kim privlači pažnju svojih pratitelja koji broje 25 milijuna na Twittera te 20,4 milijuna na Instagramu, a njezina aplikacija 'Kim Kardashian: Hollywood' već joj je donijela zaradu od 200 milijuna dolara do sada.

Osim što je slavna u Hollywoodu, sada je jedna i najuspješnijih u Silikonskoj dolini u Kaliforniji. Njezina i Kanyeova fotografija s vjenčanja je pokupila najviše 'lajkova' na Instagramu i oborila rekord.

 

Kim ima i neka pravila, a kaže kako sigurno neće objaviti fotografije s prvog kupanja kćeri North. Dodaje i kako tako privatni trenutci svoje obitelji neće završiti na Instagramu, a podijelila je i svoje pravilo objave 'tri-slike-odjednom'.

'Pokušajte podijeliti ne više od tri fotografije na Instagramu, inače sve više 'zaguši' moj newsfeed', kaže zvijezda koja koristi iPhone za fotografije, no ipak joj je draži Blackberry kojeg se ne misli riješiti tako brzo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene