Kod Lena

25 kilograma lakša pokazala svoju zavidnu liniju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Trenutno u svijetu showbiznisa nije nitko toliko uzbudljiv kao Kim Kardashian! Gdje god se pojavi, ne može proći nezapaženo – sada je otkrila i svoju još noviju seksi liniju nakon poroda.

U bijeloj prozirnoj čipkanoj haljini s crnim donjim rubljem ispod nje, Kim Kardashian nije mogla proći nezamijećeno. No to joj nije bila ni namjera. Ponosna je što je skinula čak 25 kilograma nakupljenih u trudnoći, pa je svoju liniju pokazala u večernjem showu Jay Lena.

Pogledaj i ovo showbuzz Zgodna Rita Prekinula s dečkom pa mu pokazala što propušta u seksi haljini

'Zapravo, prije nego li sam došla u studio stala sam na vagu i pokazala je da sam danas 25 kilograma lakša', priznala je Kim Jay Lenu. 33-godišnja reality zvijezda i mama kćeri North priznala je kako je debljanje bilo najveći izazov u životu.

>> Kim je odmah nakon poroda napravila... što?

'Pogodile su me kritike na račun debljine. Promijenilo je moj stav prema javnosti, zato sam zadnjih mjeseci živjela malo privatnijim životom', kaže Kim koji je višak kilograma skinula Atkinsovom dijetom.

Progovorila je i o svojoj seksi fotografiji u bikiniju koja je izazvala pravu pomamu. 'Zapravo sam probavala kupaći kostim i poslala sam fotku dečku, pitala sam ga mogu li objaviti fotku na Instagramu? To je bio moj odgovor i pokazivanje srednjeg prsta svima onim koji su me zvali debelom', kaže Kim.

O vjenčanju i kćeri North

Kim je priprema i za svoje treće vjenčanje, a kaže kako je Kanyeova prosidba bila kao iz bajke. 'Jako sam sretna, a prosidba je bila najčarobnija noć u mom životu', rekla je Kim koja je vjenčanje najavila sljedeće ljeto.

Pričala je i o 4-mjesečnoj Nori: 'Nikada ne plače, savršeni je mali anđeo. Nadam se da će narasti sretna, pametna i imati jasno mišljenje kao njezin tata.' Kim je nakon udaje uzeti i prezime West, kaže mi smo sada obitelj

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene