Još odvažnija

Kim se više nema namjeru skrivati... wow koji prorez!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što su izazvali pravi medijski kaos u Parizu na reviji brenda Givenchy, Kim Kardashian i Kanye West pažnju privlače gdje god se pojave.

Seksi mama Kim Kardashian pokazala je kako je opet u formi, a novu liniju premijerno je pokazala na reviji omiljenog dizajnera Givenchyja.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Za dan je odabrala još jedan seksi 'nude look' – golišava haljina je prava iluzija! U mini haljinici boje kože naglasila je noge, a visoki izrez još je više naglasio njezine slavne obline. Ona i Kanye savršeno su modno usklađeni. Slavni reper nosio je bijelu košuju i hlače te kaput petrolej boje.

>> 'Kim Kardashian je moje sve, ona me voli, a za to ne traži novac'

Šuška se kako Kim prvo nije htjela doći u Pariz jer je malena North West morala ostati u Los Angelesu. Kanye nije bio za ideju da North ide s njima zbog prevelikog medijskog interesa, stoga je baka Kris pristala na čuvanje unučice dok se Kim i Kanye ne vrate iz 'grada zaljubljenih'.

No zato Kim nosi zlatnu ogrlicu oko vrata na kojoj piše North kako bi joj kćerkica bila bliže srcu dok nije s njima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene