klan Kardashian

Zanosne obline kojih se ne možemo nagledati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian ima sve o čemu sanja jedna djevojka - zaručnika superzvijezdu, zdravu i sretnu bebu te vlastitu uspješnu karijeru. Uz ovo, nakon poroda je izgradila izgled za kojeg mnogi tvrde kako je najbolji ikad!

33-godišnja Kim Kardashian snimljena je tijekom obiteljskog fotografiranja na plaži u Malibuu i mediji ne prestaju pisati o njezinom fenomenalnom novom izgledu, top figuri koja je najbolja dosad te oblinama koje joj savršeno pristaju.

Lijepa majka uskoro 5-mjezlatnim svijetlim uvojcima, savršenim make-up-om na licu te u haljini koja je naglasila najbolje od njezina tijela.

Pogledaj i ovo Ireland Baldwin (Foto: Instagram) Spremna za ljeto Pokazala i više nego je htjela: Mlada manekenka malo toga ostavila mašti u kostimu koji ne pristaje svima

>> UPS... Video Kim i Kanyea procurio u javnost - a nije trebalo biti tako!


Prilikom snimanja, Kim je na prstu nosila i jedan sitni detalj - dijamantni prsten od 15 karata koji je dizajnirala Lorraine Schwartz.

Njezine sestre su nosile puderaste haljine, sestra Khloe nosila je čipkanu haljinu, dok je mama Kris imala bordo haljinu. Klan Kardashian ne misli stati, zapravo izgleda kao da su tek počeli!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene