Nagađanja ne prestaju

Glumica odustala od uloge - sumnja se na najgore

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezda ultra popularne serije 'Seks i Grada' Kim Cattrall morala je odustati od uloge u novoj predstavi.

Što se događa s Kim Cattrall, pitanje je koje si sve češće postavljaju strani mediji, a sve zato što je slavna glumica morala odustati od uloge u kazalištnoj predstavi 'Linda'. Kim Cattrall proslavila se ulogom neuništive Samanthe u kultnoj seriji 'Seks i grad'.

Pogledaj i ovo Kim Cattrall - 10 Potpuno iznenađenje! Otkriveni detalji povrataka zvijezde serije ''Seks i grad'', njezine slavne kolegice nisu ni znale što je isplanirano

Kim je i sama dala povoda najrazličitijim glasinama i nagađanjima nakon što je u javnost dala priopćenje: 'S velikom tugom vas obavještavam da na savijet mojih liječnika moram odustati od uloge. Zahvaljujem se kazalištu što je mi je dozvolilo da zdravlje stavim na prvo mjesto'.3

'To što nisam majka ne čini me manje ženom. To jako vrijeđa'.

Strani mediji odmah su zaključili kako se vrlo vjerojatno radi o najgorem jer koji bi drugi razlog mogao biti da glumica odustane od uloge samo nekoliko dana prije premijere.

Umjetnički direktor kazališta Vicky Featherstone izjavio je: 'Iskreno smo tužni što Kim neće biti u mogućnosti nastaviti s predstavom'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene