Podrška obitelji

Konačno progovorila: 'Nikad ne možete biti spremni na ovakvo iskustvo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako Lamar i Khloe već više od godinu dana ne žive zajedno, čini se da se ipak još vole.

Bivša NBA-zvijezda Lamar Odom napustio bolnicu u Las Vegasu, gdje su ga vratili u život nakon trodnevnog tulumarenja u bordelu. Helikopterom je otišao u Los Angeles, gdje će također boraviti u klinici kako bi se dalje liječio. Liječnici su upozorili obitelj da će neka trajna šteta ostati i da je pred njime dugotrajna rehabilitacija.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 1 skrivala grudi kosom Blicevi fotoaparata razotkrili situaciju ispod prozirne haljine najpristojnije slavne sestre, no ovaj put se prikazala u drugačijem svjetlu

Khloe Kardashian konačno je progovorila o situaciji s Lamarom Odomom. Napisala je poruku koju je objavila na svojoj službenoj stranici.

'Prošlih nekoliko tjedana bilo je jako teško za mene. Jako sam zahvalna cijeloj obitelji, prijateljima i obožavateljima koji su molili za Lamara. Želim zahvaliti i svim djelatnicima bolnice Sunrise Hospital uključujući sve doktore, sestre i marljive radnike. Zahvaljujući njihovom zadivljujućem radu postignuti su nevjerojatni rezultati. Nikad ne možete biti spremni na ovakvo iskustvo, ali zbog podrške mojih voljenih i njihovih molitvi sve je bilo lakše za podnijeti', napisala je Khloe.

Sve ovo potaklo je Khloe da donese novu odluku.

 

Come on Lamar!!!! You are such a champion... I know you got this.... #ourfighter #pleasepray #love #thatsmileiseverything

A photo posted by @krisjenner on

Iako Lamar i Khloe već više od godinu dana ne žive zajedno, čini se da se ipak još vole.

Kako prenosi Daily Mail, Khloe je svog dečka Jamesa Hardena stavila 'na čekanje'.

Kako se šuška, Odom je nakon što se probudio iz kome izjavio ljubav Khloe, a ona je priznala da i dalje osjeća nešto prema Lamaru.

Khloe i Lamar upoznali su se u rujnu 2009. godine na zabavi Lamarovog suigrača i ljubav je odmah planula. Postali su nerazdvojni i zaruke su pale nakon svega nekoliko tjedana veze.

Na raskošnom vjenčanju koje je uslijedilo samo mjesec dana nakon prvog susreta Khloe je uzela suprugovo prezime te tako postala Khloe Odom.

Košarkaš se često pojavljivao u epizodama reality showa 'Keeping up with the Kardashians', a 2011. par je dobio svoj vlastiti show 'Khloe&Lamar' koji je doživio 2 uspješne sezone.

 

Godinu dana nakon krenuli su problemi i javnosti je objavljeno da će Lamar 'uzeti pauzu preko ljeta'. U 2013. počela su prva šuškanja o Lamarovom čudnom ponašanju i drogiranju, a Khloe je sve više plakala pred kamerama. Sve je to rezultiralo papirima za razvod koje je Khloe teška srca poslala Lamaru. Ipak, dan danas papiri još nisu potpisani i oni su još uvijek službeno u braku.

Već se nekoliko mjeseci šuškalo da se Lamar i Khloe druže jer je on pao u depresiju, a nakon njegove nesreće članica obitelji Kardashian kao i ostatak obitelji nisu se odvajali od njega.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene