Prava inspiracija

Nazivali su je debelom: Reality zvijezda pohvalila se novim tijelom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nekad su je nazivali pogrdnim imenima i jednom od 'debelih' sestara Kardashian.

Reality zvijezda Khloe Kardashian najviša je od sestara Kardashian i uvijek se isticala. Iako su je mnogi nazivali pogrdnim imenima kao 'debela sestra Kardashian', Khloe je bila odlučna promijeniti svoj život. Nakon razvoda od košarkaša posvetila se sebi i krenula na put prema promjeni. Iako je pod povećalom javnosti od 0-24, važan dio njezinog dana postala je tjelovježba.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 1 skrivala grudi kosom Blicevi fotoaparata razotkrili situaciju ispod prozirne haljine najpristojnije slavne sestre, no ovaj put se prikazala u drugačijem svjetlu

Sada znamo: Beyonce otkrila kako izgleda njezin trening

 

Na svojim društvenim mrežama Khloe se pohvalila plodovima mukotrpnog vježbanja – i ima se čime pohvaliti! Trbušni mišići i minijaturni strukić lijepo je istaknula u selfie fotografiji koju je snimila gledajući se u ogledalo.

'Moje fitness putovanje bilo je dugo. Ideja fitnessa nije da budeš boji od drugih, već je stvar u tome da budeš bolji nego prije. Još nisam gdje bi željela biti i hoću li ikada biti. No zdravija sam i zahvaljujući redovitom vježbanju polako vidim rezultate', oduševljeno je poručila Khloe.

 

Reality zvijezda poslala je još jednu fotografiju sebe prije i poslije vježbanja.

'Gledajući svoje stare fotografije, tada nisam znala da izgledam nezdravo. Ljudi su me zvali debelom, no ja se tako nisam osjećala. Bila sam nezdrava. Prije dvije godine odlučila sam početi vježbati, to je bila moja terapija i osloboditelj stresa. Počela sam polako i sada vježbam 4 do 5 puta tjedno. Nema brzih rješenja ako želite dugoročne rezultate. Vježbanje je sada veliki dio mojeg života. Moje vježbanje nije hranjenje ega, radim to zbog svog zdravog duha. Svi imamo svoj put u životu, uvjerite se da to činite zbog sebe', poručila je Khloe koja je postala prava inspiracija svojim mnogobrojnim fanovima. Morate priznati, izgleda sjajno! 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene