Ona trudna, on nestašan

Beba stiže, a on koketira i ponaša se kao da je solo! Kardashianka u suzama zbog dečka?

Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Galerija

Khloe Kardashian navodno je nesretna zbog ponašanja svog partnera Tristana Thompsona, s kojim čeka prvo dijete.

Nakon što je Khloe Kardashian otkrila da čeka dijete s košarkašom Tristanom Thompsonom, stigle su je nevolje u raju. Naime, izvor za InTouch tvrdi da je Khloe prilično nesretna zbog Tristanovog ponašanja. On, prema riječima izvora bliskog Khloe, još uvijek prijateljuje sa svojom bivšom djevojkom, s kojom također ima dijete.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian Meta oštrih komentara Nakon pomalo bizarnog priznanja postala predmet ismijavanja: ''Varao te čak i na dan kad si rodila''

Upravo zato što su roditelji, čini se logičnim da su Tristan i njegova bivša i dalje u kontaktu. No, Khloe zbog toga nije baš sretna. "Plače po cijelu noć, ne izlazi iz kuće i tvrdi da će dijete odgojiti sama", tvrdi izvor za InTouch. Treba, naravno, napomenuti da se radi o tabloidu.

A tabloid navodi i da se Tristan često ponaša kao da je solo te koketira s djevojkama. Osim toga, navodno se nije spreman useliti kod Khloe, a kamoli vjenčati se s njom. Sve ovo u potpunoj je suprotnosti od onoga što Khloe i Tristan prikazuju javno o svom odnosu. Khloe tvrdi da je on taj, i da je to znala otpočetka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene