Pomalo ironično

Zanimljiv odabir: Khloe Kardashian oglasila se prvi put od poroda i otkrila ime koje je dala kćeri

Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) +0 Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Khoe Kardashian i Tristan Thomspon prošli su tjedan postali roditelji malene djevojčice. Reality zvijezda kćeri je dala partnerovo prezime iako je dva dana prije nego što je rodila košarkaš uhvaćen u preljubu.

Prošlo je već skoro tjedan dana otkako je Khloe Kardashian na svijet donijela djevojčicu, a reality zvijezda sada se prvi put i sama oglasila u vezi s tim.

Pogledaj i ovo showbuzz iskazao se u karanteni Prevario ju je nebrojeno puta tijekom trudnoće, pa i sa sestrinom prijateljicom, a ona mu daje novu šansu?

''Pravi je blagoslov ovom malom anđelu poželjeti dobrodošlicu u našu obitelj. True, vole te mama i tata'', napisla je Khloe pored fotografije ružičastih balona kojima su ona i partner Tristan Thompson ukrasili svoj dom, a usput je i otkrila ime djevojčice.

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Njezina majka Kris Jenner objasnila je pak da je True ime koje je već bilo prisutno u njihovoj obitelji. Ime njezina djeda s tatine strane bilo je True Otis Houghton, a puno ime njezina oca Robert True Houghton.

Mnogi su primijetili da je odabir imena pomalo ironičan s obzirom na to da True u prijevodu znači istinit, odan, iskren, a što nimalo ne opisuje Tristana s obzirom na njegovo ponašanje zadnjih tjedana.

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Naime, iako je Thomspon samo dva dana prije nego što je Khloe rodila uhvaćen u preljubu tijekom noćnog izlaska, čini se da je slavna Kardashianka košarkašu sve oprostila, što dokazuje i činjenica da je kćeri dala i njegovo prezime. Pod fotografijom na Instagramu koju je Khloe podijelila povela se rasprava o tome je li to tako trebala učiniti s obzirom na to da se šuška da ju je prevario, ne s jednom, već s više djevojaka. No prvotnu ljutnju prema Tristanu zbog svega viđenog kod Khloe su zamijenili sreća i ljubav prema novorođenoj kćerkici.

 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

''Khloe trenutačno ne osjeća ništa drugo osim sreće. Toliko je sretna što napokon ima svoju bebu pored sebe, što je zdrava i lijepa. Ništa drugo je sada ne brine. Uopće se ne ljuti na Tristana'', tvrdi izvor.

''Tristanovo ponašanje okarakterizirala je manje kao varanje, a više kao pijano druženje koje nije dovelo do ničeg drugog, već je bila krivica onih koji su ga namjerno pokušali uhvatiti u nečem takvom'', otkrila je osoba bliska Khloe.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene