Postavila ultimatum

Odluka koja sve mijenja? 'Nastaviš li tako, možes se pozdraviti sa mnom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izvori bliski reality zvijezdi Khloe Kardashian tvrde kako je spremna ponovno pokrenuti postupak za razvod braka, ako se Lamar nastavi drogirati.

Khloe Kardashian spremna je ponovno pokrenuti postupak za razvod braka u slučaju da se Lamar Odom nastavti drogirati, tako barem tvrde izvori bliski reality zvijezdi. Khloe je iziritirana time što ljudi na društvenim mrežama misle kako je naivna i kako se ne zna nositi s problemima svog supruga kojeg je ovisnost umalo koštala života.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 1 skrivala grudi kosom Blicevi fotoaparata razotkrili situaciju ispod prozirne haljine najpristojnije slavne sestre, no ovaj put se prikazala u drugačijem svjetlu

Ni kriva ni dužna mogla bi završiti na sudu zbog Odomovog duga u bordelu

Upučeni tvrde kako Khloe nije ni najmanje naivna kada su u pitanju Lamar i njegovi problemi s ovisnošću. Jasno mu je dala do znanja da se može pozdraviti s njom u slučaju da se nastavi drogirati. Khloe bolje od svih zna njegove probleme s drogama i ne postoji način da je Lamar nasamari. Ostala je uz njega cijelo vrijeme zdravstvene krize jer on praktički nema nikog. Čak je spremna pokušati još jednom oživjeti njihovu vezu, ali sve pod uvijetom da se on dovede u red.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene