manekenka u problemima

Kendall Jenner izazvala bijes javnosti: "Promašili smo poantu, žao nam je"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna manekenka našla se u problemima nakon što je osvanula na reklami koja je izazvala bijes javnosti.

Kendall Jenner našla se u nezgodnoj situaciji zbog reklame za Pepsi u kojoj se pojavila. Kendall na reklami uz pomoć limenke gaziranog pića smiruje tenzije između prosvjednika i policije, a njezin potez izazvao je toliki bijes javnosti da je reklama naposljetku povučena.

Pogledaj i ovo Kendall Jenner - 1 Ma što je ovo?! Svjetski poznata ljepotica pojavila se u potpuno prozirnoj haljini bez jednog odjevnog predmeta i pokazala baš sve!

"Pepsi je pokušao projicirati globalnu poruku zajedništva, mira i razumijevanja. Jasno je da smo promašili poantu te se ispričavamo", poručili su iz kompanije nakon što je svoje nezadovoljstvo zbog eksploatacije pokreta otpora u svrhu promocije izrazila i kći Martina Luthera Kinga na svom Twitteru.

"Da je barem moj otac znao za moć Pepsija", napisala je Bernice King.

Fotografija slavne manekenke mnoge je podsjetila i na fotografiju prosvjednice Ieshije Evans iz Baton Rougea. Da je doista riječ o promašenom potezu istaknuo je i marketinški stručnjak Eric Thomas. "Bijela, plava, klasično lijepa, bogata, rođena u svijetu poznatih i slavnih nije osoba koju želite na čelu pokreta otpora i građanskog neposluha", napisao je u objavi na LinkedInu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene