''UŽASNO SAM SE UPLAŠILA''

Kći legendarnog rokera razotkrila pravu istinu: ''Vlastita mama me strpala na psihijatriju''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kelly Osbourne šokirala je detaljima iz svog privatnog života.

Kelly Osbourne ima tek 32 godine, a turbulentnu prošlost. Kći legendarnog rokera Ozzyja Osbournea u svojoj je autobiografiji "There is no fucking secret: Letters from a Badass Bitch" otkrila šokantne detalje iz svog života.

Pogledaj i ovo Kelly Osbourne Jedna od najvećih transformacija Pamtimo je kao punašnu i problematičnu slatkicu, a onda je izgubila 40 kilograma i dobila potpuno novi izgled!

Sa svega 13 godina počela je eksperimentirati s drogama. Nije se znala tada drugačije nositi sa životnim problemima. Majka joj se u to vrijeme borila s rakom, a otac završio u bolnici zbog nesreće. Kelly je otkrila kako je prošla kroz čak šest rehabilitacijskih centara, ali put do opoavka nije bio ni malo lagan.Otkrila je da ju je vlastita mama strpala u psihijatrijsku bolnicu kako bi se riješila ovisnosti .

"Mama me je strpala u psihijatrijsku bolnicu zbog moje ovisnosti i držali su me tamo zaključanom tri dana. Užasno sam se uplašila. Morala sam nositi papirnate papuče jer su se bojali da ću ubiti s vezicama",rekla je Kelly, piše NYDailyNews.

"Jedini način na koji sam se mogla nositi sa svojim životom bio je uz pomoć tableta", rekla je Kelly i dodala kako se uspješno riješila svoje ovisnosti. "Danas se borim s problemima drugačije. Brinem o sebi, oslanjam se na prijatelje i bavim se kreativnim radom'', rekla je Kelly.


 

 

A post shared by Kelly! (@kellyosbourne) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene