Bad Santa

Zarobio ih u njihovom vlastitom domu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kelly Clarkson objavila je smiješnu obiteljsku božićnu fotografiju na svom Twitter profilu.

Zamotao ih je i ostavio pod drvcem!

Pogledaj i ovo Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 4 dobro je prošao! Šokirala je sve objavom da se razvodi nakon sedam godina braka, a odlučeno je i da suprugu isplaćuje pozamašnu svotu

Kelly Clarkson - Trudnoća je užasna!

S uspješnim novim blagdanskim albumom iza sebe i djetetom na putu, Kelly Clarkson je zahvatilo blagdansko raspoloženje - i to je podijelila sa svima.

Pjevačica omotana u crveno objavila je komičnu obiteljsku fotografiju na svom Twitter profilu. 'Sretan Božić od Blackstockovih', napisala je ispod fotografije. Na fotografiji zadovoljni djed Božićnjak sjedi pokraj zarobljene Kelly, njezina supruga Brandona Blackstocka te klinaca Savannah i Setha, koji su omotani i u božićne lampice.

Kelly je uzela suprugovo prezime Blackstock nakon što su se vjenčali u listopadu, no i dalje koristi svoje prezime jer je s njime razvila svoju karijeru.

Pjevačica je pozvala fanove da objave svoje blagdanske fotografije na njezinom Facebooku pa će odabrati najbolje i nagraditi ih svojim albumom 'Wrapped in Red'. Ukoliko ste i vi jedan od fanova, vrijedi pokušati!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene