Život ga nije mazio

Slava nije garancija za sreću - tragedije su ga pratile na svakom koraku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je glumio u velikim filmskim hitovima, zaradio jako puno, život mu ipak nije bio glamurozan.

Keanu Reeves doživio je najveći uspjeh ulogom u filmu, koji je za to doba pomaknu sve granice u filmskoj industriji, 'Matrix'. Iako je i prije imao vrlo uspješne uloge, 'Matrix' je bio presudan za njegovu karijeru, film je zaradio 463,5 milijuna dolara i osvojio četiri Oscara. Iako je priča o uspjehu filma 'Matrix' prilično sretna, priča o glumcu ipak ima daleko tužniju notu.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves Ovo je bilo neočekivano Jedan od najvećih holivudskih glumaca boravio u Hrvatskoj, njegov dolazak zabilježen je fotografijama, evo gdje je to snimljen

 

Kada mu je bilo tri godine, napustio ga je otac. Iako su prvo vrijeme bili u kontaktu, seljenje iz grada u grad učinilo je svoje i nakon nekog vremena u potpunosti su izgubili kontakt. Keanu je promijenio četiri škole, a kako je imao velikih problema s disleksijom na kraju je odustao i napustio školu. Iako je kao mali imao jako puno problema, danas je pasionirani čitatelj knjiga.

U 23. godini života izgubio je svog najboljeg prijatelja Rivera Phoenixa koji se predozirao. Jednom prilikom Keanu je rekao: 'River je bio nevjerojatan čovjek i glumac. Super smo se slagali, užasno mi nedostaje i često mislim na njega'.

Strastvena obožavateljica – ušla mu u kuću i skinula se gola!

1998. dogidila se ljubav na prvi pogled, Keanu je upoznao Jennifer Syme. Već sljedeće godine Jennifer je ostala u drugom stanju i sretan par je očekivao djevojčicu. Na žalost u osmom mjesecu trudnoće nešto je pošlo po zlu i Jennifer je rodila mrtvu bebu. Taj događaj ih je strahovito potresao i njihova se veza počela raspadati. Kao da ta tragedija nije bila dovoljna, 18 mjeseci kasnije Jennifer je poginula u prometnoj nesreći.

Reeves je jednom prilikom izjavio: 'Tuga mijenja oblike, ali nikada ne prestaje'.

Bez obzira na sve tragedije koje su ga pogodile, Keanu je ostao prizemljen i normalan i svi koji ga poznaju tvrde kako je on jedna od najboljih osoba koje poznaju. Keanu je poznat i po svom dobročiniteljstvu. Od svog honorara koji je za 'Matrix' iznosio 114 milijuna dolara, Keanu je 80 milijuna podijelio svima koji su radili na maskama i specijalnim efektima za film. Kada je čuo da jedan od scenskih radnika ima obiteljskih problema, Reeves mu je pomogao s pozamašnim čekom. Uvijek je svih pozdravljao i znao baš svakog člana ekipe po imenu.

Ne želi sudjelovati - 'Meni tamo nije mjesto!'

Iako je jednom izjavio da je zaradio toliko da bi lagodno mogao živjeti nekoliko stoljeća, on je ostao jednostavan i nezahtijevan. Dan danas se, baš kao i svi obični smrtnici, služi javnim prijevozom i vozi u metrou.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene