Javila na Twitteru

Pronađena nestala kći slavne voditeljice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rosie O'Donnell obratila se javnosti preko svoje internetske stranice gdje moli ljude da joj se jave ako imaju informaciju o nestaloj.

Kći voditeljice i komičarke Rosie O'Donnell nestala je 11. kolovoza, a Rosie je putem svog Twitter profila uputila pomoć svima koji možda nešto znaju da joj se jave.

Pogledaj i ovo Amber Heard i Andy Muschietti (Foto: Profimedia) Dirljiv oproštaj Kontroverzna glumica objavila tužnu vijest: "Prerano nas je napustila, srce mi je slomljeno"

Tijekom današnjeg jutra Rosie je obavijestila javnost da je Chelsea pronađena.

17-godišnja je Chelsea O'Donnell navodno pobjegla od doma sa svojim psom Bearom.

Rosie je nestanak prijavila te se obratila policiji za pomoć. Istaknula je da je njezino kćeri potrebna pomoć jer je prestala uzimati lijekove koje inače pije, piše CNN

'Chelsea je bilo teško, kao i njenoj obitelji koja samo želi da im se vrati', rekao je Rosiein glasnogovornik te objasnio da Chelsea godinama živi s mentalnom bolešću. Policija je nije još službeno proglasila nestalom, no potraga za njom traje već neko vrijeme.

Chelsea je kći Rosie O'Donnel iz njenog prvog braka s Kelli Carpenter s kojom se rastala, 2007., a imaju još dvoje djece, Blakea i Vivienne.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene