Djeca uživaju zajedno

Kim misli na budućnost – njezina kći već upoznala svog princa?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Malena North West ima sve što joj je potrebno u životu, a mama Kim pobrinula se da malenoj nikada nije dosadno.

Kći slavne Kim Kardashian, North West, nema još ni dvije godine, a već je postala miljenica brojnih obožavatelja diljem svijeta. Fanovi željno iščekuju da mama Kim objavi najnovije fotografije svoje princeze, a čini se da je malena mezimica dobila još jednog novog obožavatelja.

Pogledaj i ovo showbuzz Opako! Najviši i najopasniji prorezi na haljinama koje ćete vidjeti, o ovim polugolim izdanjima brujalo se ove godine naveliko!

Ciara Princess Harris, poznatija kao Ciara, američka je pjevačica i jako dobra prijateljica Kim Kardashian i upravo ona ima sinčića Futura koji je dobio priliku uživati u društvu North. Budući da se i mame druže, sada su na red došla i njihova djeca.

 Američki mediji pišu da se 8-mjesečni Futur i North West jako dobro slažu i da su već nekoliko puta uživali u zajedničkoj igri. Obje mame sretne su da im se djeca dobro slažu pa dok se maleni igraju one mogu odvojiti vrijeme za razgovore o ozbiljnijim temama.

Reality zvijezda priznala da ne voli svoje fotografije dok je bila trudna s North West.

'Lijepo su se igrali zajedno. Slikali smo ih i preslatki su zajedno. Ja bih samo htjela da nauči biti ljubazan prema djevojčicama', rekla je Ciara, prenosi EOnline.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene