Hm...

PREVARIO JE S KOLEGICOM? Pjevačica ignorira nevjeru fatalnog glumca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katy Perry nije se osvrnula na glasine da ju je Orlando Bloom prevario s kolegicom Selenom Gomez. Na sve je odmahnula rukom.

Nedavno su se pojavile fotografije Orlanda Blooma u zagrljaju sa Selenom Gomez. Dok svi mediji jedva čekaju sočnu zvjezdanu svađu, Katy Perry je odmahnula rukom.

Pogledaj i ovo Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku Opa! U društvu slavnog milijardera Dubrovnik su posjetili i omiljena pjevačica te njezin zgodni suprug, njihova pojava bila je pravo iznenađenje!

Pjevačica Katy Perry tek je nekoliko mjeseci u vezi s glumcem Orlandom Bloomom, no već se dignula medijska prašina oko njegovih fotografija u Vegasu s mladom glumicom i pjevačicom Selenom Gomez. Na zaključke kako se Orlando previše zabavljao s Gomez, Katy Perry je objavila članak o Orlandu kako pomaže ukrajinskoj djeci s obrazovanjem te napisala: - Umjesto da svu energiju trošim na glupe teorije zavjere, pogledajte koliko je ovo kul!

Sumnja u istinitost njenih riječi nastala je zbog činjenice što je dan ranije objavila pjesmu o prekidu 'Is That All There Is' od Peggy Lee, pa su se mediji požurili rastaviti Katy i fatalnog Orlanda.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene