Slatkica

Pronađite slavnu glumicu na fotografiji - ovako je izgledala prije 20 godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada se pojavila bila je tek djevojčica, a danas je jedna od najljepših glumica koja iza sebe ima i vrlo turbulentan brak.

Katie Holmes objavila fotografiju sa svojim sestrama na kojoj je imala 16 godina i oduševila sve one koji je prate na Instagramu. Katie iz mlađih dana i Katie danas prilično se razlikuju tako da nije baš lako na prvu je prepoznati.

Pogledaj i ovo Tom Cruise - 6 Hrabrost ili ludost? Možete li pogoditi koji se glumac usudio ovakvo nešto napraviti? Ima 61 godinu, ali od ovakvih vratolomija ne odustaje!

Scijentolozi ne odustaju: Cruise vs. Holmes saga se nastavlja

Katie je nedavno odlučila ponovno se susresti s bivšim suprugom Tomom Cruiseom na sudu jer su troškovi života porasli, a ona za svoju kći želi samo najbolje. Suri je naviknuta na određen stil života koji nije ni malo jeftin, a Katie trenutno nije u mogućnosti sve to financirati pa je odlučila iskoristiti tajni članak iz ugovora o razvodu koji joj dozvoljava da zatraži povećanje alimentacije do 400 tisuća dolara godišnje.

Strani mediji već nagađaju kako bi susret bivših supružnika na sudu mogao biti vrlo zanimljiv ako Tom odluči ne ispuniti obveze iz ugovora.

 

A photo posted by Katie Holmes (@katieholmes212) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene