Što će reći Tom

Zaručili se nakon dvije godine tajne veze?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša supruga slavnog Toma Cruisea napokon je pronašla sreću u ljubavi, tako barem tvrde oni upućeni u njezin privatni život.

Nakon neugodno prekida braka sa slavnim glumcem Tomom Cruiseom, lijepa Katie Holmes dugo je bila sama i brinula se o Suri koju je dobila u braku s Tomom. Nakon nekog vremena zaključila je kako su troškovi života ipak previsoki pa se vratila glumi, ali i putem suda zatražila više novca za alimentaciju. Na to je, navodno, prema ugovoru imala pravo. Suri je naučena na glamurozan život, a Katie joj to pod svaku cijenu želi omogućiti.

Pogledaj i ovo Tom i Suri Cruise je li moguće? Legendarni glumac zbog bizarnog kulta nije vidio kćer već deset godina, a sada je napokon odlučio to promijeniti?

Vođe crkve mu ne dozvoljavaju da viđa svoju kći

I dok smo mi svi mislil kako jadna Katie samuje i tuguje, ona se, navodno, dvije godine tajno viđala s glumcem Jamiem Foxxom. Vezu su skrivali kao zmija noge jer se Katie plašila Tomove reakcije. Taj razlog, nikome nije jasan, ali ona valjda zna zašto bi se trebala plašiti bivšeg supruga. U svakom slučaju, već se nekoliko puta u javnosti pojavila sa 'sumnjivim' prstenom, kako ga strani mediji nazivaju jer su 99% sigurni kako se radi o zaručničkom prstenu.

Izvori bliski glumici tvrde kako su ona i Jamie jako sretni i kako su odlučili izaći u javnost kao par.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene