Na meti paparazza

FOTO Nema više skrivanja - Imamo novi holivudski par!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Preboljela bivšeg i navodno pronašla novu ljubav.

Tom Cruise i Katie Holmes svojedobno su bili jedan od najpoznatijih parova u Hollywoodu, no sada ih veže jedino ljubav prema kćerkici Suri. Izvori bliski Tomu i Katie za TMZ navode kako njih dvoje uopće ne komuniciraju te da negativni osjećaji navodno postoje na obje strane

Pogledaj i ovo Katie Holmes i Tom Cruise Bili su zlatni par! Fotograf bajkovitog vjenčanja Toma Cruisea i Katie Holmes otkrio dosad nepoznate detalje tog dana i jesu li stvarno bili zaljubljeni!

Svjetski su mediji pisali o tome da je Katie dugo patila za bivšim, no čini se da je konačno pronašla sreću. Lijepu glumicu zadnjih godinu dana povezuju s Jamiejem Foxxom, te se i dalje šuška kako su u tajnoj vezi.

Volim te, ne volim: Tom i Katie se ne podnose!

Magazin Us Weekly objavio je fotografiju na kojoj su Katie i Jamie koji se drže za ruke i prema njima to je dokaz njihove veze.

'Jamie je netko kome može vjerovati i s kim se dobro zabavlja. Od njega dobiva sve što joj Tom nikada nije pružao', rekao je izvor.

Tom i Katie vjenčali su se 2006. godine u scijentološkoj crkvi, a iste godine dobili su Suri. 2012. Katie je zatražila razvod zbog neslaganja s velikim utjecajem scijentologije na kćerin i vlastiti život.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene