Ljuta Kate

'Malo mi fali da progovorim o tome što se događa toj curi!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Britanska glumica progovorila o hiper-seksualiziranim ispadima poznate pjevačice!

Kate Winslet boji se za Miley Cyrus. Kao i Sinead O'Connor i Annie Lennox prije nje, Oskarovka je progovorila o hiper-seksualiziranim spadima poznate pop pjevačice, koje smo mogli vidjeti u spotu za pjesmu 'Adore you', gdje simulira masturbaciju.

Pogledaj i ovo showbuzz Bili su zlostavljani Otkrili mračne tajne iz svoje prošlosti!

Kraljica skandala opet šokira - ovog puta poljupcem!

'Čujete horor priče i pomislite - bože, tko se brine za te ljude i zašto se čini da su skrenuli s puta', rekla je glumica za časopis Psychologies.

'Mislim, pomislite na nekoga poput Miley Cyrus. Rekla sam svojoj kćeri - ovoliko mi malo fali da progovorim o tome što se događa toj curi. Tko će joj reći - stani na sekundu, što želiš, tko si ti', otkrila je Kate.

Glumica je objasnila zašto bi joj ona mogla pomoći da se ponaša zdravorazumski. 'Vrlo sam sretna što mi je uvijek bilo ugodno s time tko sam. Ponekad me ljudi pitaju što želiš svojoj djeci, a ja im uvijek kažem da im želim da budu sretna što su to što jesu', rekla je lijepa glumica.

Srećom za Kate, njezina slava započela je prije pojave i uspona društvenih mreža. 'Sada je zbilja teško. Mislim, za mlade glumce, glumice i pop zvijezde, to je noćna mora. Oni ništa ne mogu napraviti. Ja se neću povoditi za cijelim svijetom, ne treba mi to. Osjećam se iznimno sretnom', rekla je Oskarovka.

Priznala je da se boji kako će se odrastanje u dobu interneta reflektirati na njezinu djecu. 'Živimo u svijetu u kojem se moramo bojati svih tih stvari, nažalost. Normalna prijateljstva više nisu normalna jer, pola svog vremena, mlade generacije potroše na veze s ljudima koje uopće ne poznaju', rekla je lijepa glumica.

Kate ima troje djece - dvoje iz prethodnih brakova s Jimom Threapletonom i Samom Mendesom te jedno iz trenutnog braka s Nedom Rocknrollom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene