Sve počelo prije dvije godine

Zvijezda "Uvoda u anatomiju" o strašnoj dijagnozi: Otkrili joj tumor na mozgu veličine limuna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sve je počelo 2015. godine, kad se počela osjećati jako umorno i iscrpljeno te je tijelo počelo vući na desnu stranu.

Zvijezda serije "Uvod u anatomiju", lijepa glumica Kate Walsh, otkrila je da je donedavno vodila bitku s velikim tumorom na mozgu. Prije dvije godine dobila je strašnu dijagnozu, iako joj je bilo puno lakše kad je shvatila da je izraslina benigna. Sve je počelo 2015. godine, kad se počela osjećati jako umorno i iscrpljeno te je tijelo počelo vući na desnu stranu. Prvi put joj je pozornost na to skrenula instruktorica pilatesa, a potom je kate shvatila da je u vožnji stalno naginjala udesno.

Pogledaj i ovo showbuzz Baš je prava diva! Ova 53-godišnjakinja uspješnu godinu okončala je na najbolji mogući način - zaglavila je na plaži!

"Umor je došao do te razine da sam pila pet kava dnevno, a i dalje sam se osjećala pospano. Tijekom travnja došle su i veće kognitivne teškoće. Teže sam pričala, usred razgovora sam se gubila, nisam mogla završiti rečenice", rekla je Walsh za Cosmopolitan. Znala je, kaže, da mora neurologu, iako je u početku mislila da su umor posljedica menopauze. No, ubrzo je doktor otkrio tumor veličine limuna. Kada su joj rekli što joj se događa. Kate se zamračilo.

"Napustila sam vlastito tijelo. Asistent me dovezao, i morala sam ići po njega da radi bilješke onog što doktor govori. Nisam mogla sama. Nisam mogla ni zamisliti da bi mi se to moglo dogoditi", dodala je glumica. Već tri dana otkako je čula dijagnozu, Walsh je operirana te joj je uklonjena izraslina. Potom se usredotočila, kaže, na zdravlje i na oporavak. Uzela je devet mjeseci pauze, radeći isključivo projekte koji su joj značajni. Kate se ovaj tjedan pojavila na dodjeli nagrada Emmy. Bilo je to njezino prvo javno pojavljivanje u protekle dvije godine, a Kate je na glamuroznoj večeri zablistala u haljini naše dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

 

A post shared by Kate Walsh (@katewalsh) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene