Ljuta Kate

"Bile su samo za njegove oči": Kate Moss hakirana, skandal na pomolu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Moss našla se u velikom problemu. Njene privatne, golišave fotografije, navodno su u rukama hakera.

Manekenka Kate Moss našla se u prilično nezgodnom problemu. Iako se bez problema skinula za nebrojeni broj modnih kampanja, ovog puta u pitanju su privatne golišave fotografije, koje su joj navodno hakirali, provalivši u računalo. Fotografije su nastale na dan njenog vjenčanja i pokazuju Kate kako se presvlači. Neke fotografije su nastale samo za oči njenog tadašnjeg supruga, Jamieja Hincea.

Pogledaj i ovo Kate Moss slavi 50. rođendan Nekad je bila ikona ljepote za kojom su se otimali poznati modni brendovi, a onda je pokleknula pod teretom slave i porocima

Izvor blizak manekenki za Daily Star Sunday izjavio je kako će Kate poludjeti ako fotografije ugledaju svijetlo dana. "Kate će poludjeti ako to izađe u javnost, iako nije više s Jamiejem. Te fotografije su joj jako drage i veoma privatne. Kate se često skidala pred objetkivom, no ove fotografije su nešto drugo. Neke su bile samo za njegove oči, nikako za javnost", tvrdi izvor. Kate se udala za glazbenika Jamieja Hincea 2011. godine, a rastali su se prošle godine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene