Kraljevske dužnosti

Kate ne griješi - Trudna Vojvotkinja naglasila trbuščić i vitke noge

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon mjesec i pol dana od službene objave o drugoj trudnoći vojvotkinja Catherine Middleton po prvi se puta pojavila u javnosti. Navečer je otišla i na svečanost na kojoj je opet oduševila svojim izborom.

Kate Middleton neupitna je kraljica stila. Vojvotkinja čeka svoje i Williamovo drugo dijete, a mali princ George uskoro će dobiti drušvo.

Pogledaj i ovo Princeza Kate Middleton s djecom Na sve je mislila Djeca Kate Middleton odigrala su ključnu ulogu u otkrivanju stanja princeze, nešto ju je najviše mučilo

William i Kate očekuju bebu u travnju

Iako je Kate zadnjih nekoliko tjednana odmarala zbog mučnima u trudnoći, sada se izgleda sve u redu jer je nasmijana popratila svoje kraljevske dužnosti.

Ranije danas je sa suprugom dočekala u kraljičino ime predsjednika Singapura Tony Tan Keng Yama i njegovu suprugu Mary koji su stigli u četverodnevni državni posjet Velikoj Britaniji. Tada je nosila elegantni sivi karirani kaputić-haljinu jedne od svojih omiljenih modnih kuća - Alexander McQueen.

Navečer je pak viđena u britanskom prirodoslovnom muzeju. Na gala svečanosti isticala se u ledeno planoj haljini na prijeklop, a njezin trbuščić se lagano i počeo isticati. Vitka trudnica opet  je pokupila sve modne pohvale.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene