Neostvareni snovi

Vojvotkinja Kate u dokumentarcu o Wimbledonu: "Moja majka je zaljubljena u Rogera Federera"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vojvotkinja Kate u dokumentarcu o Wimbledonu otkrila je da je velika obožavateljica tenisa i tog turnira te da ga gleda cijeli život.

35-godišnja vojvotkinja Kate Middleton u dokumentarcu o Wimbledonu otkrila je da je velika obožavateljica tenisa. Najčešće je na tribinama s mužem princom Williamom, sestrom Pippom ili roditeljima. "Posebna je atmosfera na Wimbledonu. Inspirira mlade ljude, uključujući i mene. Svaki put kad sam tamo mislim da bih i sama mogla igrati i poželim se uhvatiti reketa. Nažalost, moji rezultati nisu isti", rekla je kroz smijeh Kate. Vojvotkinja voli igrati tenis te je roditelje nagovorila da na imanju naprave teniski teren.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

"Moja majka je pomalo zaljubljena u Rogera Federera. Mislim da joj neće smetati da to kažem, a mislim da i on to već zna", rekla je Kate. Švicarac je inače bio i na njezinom vjenčanju s princom Williamom 2011. godine, piše Mirror. Kate je otkrila kako je 2013. bila tužna jer su joj liječnici zabranili da ide na finale Wimbledona jer je bila u viskom stupnju trudnoće s princom Georgeom. "Nagovarala sam liječnike da me puste, ali nisu popuštali. Rodila sam dva tjedna nakon što je Andy Murray pobijedio Novaka Đokovića. Pisala sam Murrayju kasnije da mu se ispričam što nisam mogla uživo gledati meč", rekla je Kate.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene