Može rukovanje

Znate li zašto Kate Middleton nikada ne daje autograme?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kate Middleton ne smije davati autograme, a evo koji je razlog.

Kate Middleton mora slijediti kraljevski protokol. To se zna. No malo tko je znao da je jedna od važnijih stvari da ne smije davati autograme.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Gdje se god pojavi kraljevska obitelj svi se žele slikati i rukovati s njima, no Kate, od kada je ušla u kraljevsku obitelj, privlači posebnu pozornost javnosti pa su tako i mnogi primijetili kako Kate ne daje autograme.

Nije tajna da je ona omiljena članica obitelji pa je tako obožavatelji nerijetko traže potpis. Ipak, nitko ga neće dobiti unatoč tome što se mnogima čini da se radi tek o bezazlenoj želji obožavatelja. Protokol je protokol.

Razlog je jednostavan. Kraljevska obitelj iz sigurnosnih razloga ne smije davati autograme. Nije im dozvoljeno stavljati potpise na nikakve papire koji se nađu pred njima. Naime, uvijek postoji mogućnost lažiranja potpisa.

Također, njihov potpis mogao bi dostići veći novčani iznos pri prodaji. Tako trenutno jedna božićna čestitka s potpisom kraljice Elizabete trenutno stoji na internetskoj prodaji za čak 1200 funti.

Tako će se Kate, ali i ostatak obitelji uvijek rado rukovati, razgovarati ili uslikati, ali potpis vam neće dati.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene