Stiže prinova

Procurila obiteljska tajna: Kate je trudna!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maleni princ George će dobiti brata ili sestru!

Prije nekoliko mjeseci krenule su glasine o trudnoći Kate Middleton koje su sada, čini se istinite. Iako iz Buckinghamske palače odbijaju komentirati trudnoću slavne Kate, vijest se ubrzano počela širiti medijima.

Pogledaj i ovo Kate Middleton - 1 evo na što se osvrnula! Kate Middleton oglasila se prvi put nakon objave o borbi s rakom, i u svojim teškim trenucima misli na druge u nevolji

Već mi je nekoliko reklo da je Kate trudna, mislimo da će za nekoliko tjedana to i službeno potvrditi', rekla je za australski časopis New Idea, Jessica Hay, dugogodišnja prijateljica Kate Middleton.

Svaka djevojka barem je jednom maštala o svom princu...Ove dame uspjele su ostvariti taj san!

I vijest o njezinoj prvoj trudnoći sa princom Georgeom objavila je Hay tjednima prije nego je kraljevska obitelj službeno potvrdila sretnu vijest.

Hay tvrdi i da se na Kateinom tijelu vide promjene.

'Lice joj je punije kao što je bilo i kada je bila trudna s Georgeom, promijenila je i frizuru. Možda zato da skrije da se deblja. Obrazi su joj rumeniji, a u javnosti se zaista trudi sakriti trbuh'

I prvu trudnoću kraljevska obitelj nije mogla dugo skrivati jer Kate je patila od teških jutarnjih mučnina zbog čega je bila i u bolnici.

Izvor blizak kraljevskoj obitelji tvrdi pak da Kate i Hay nisu tako bliske prijateljice i da se nisu vidjele godinama, piše Mirror.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene