Wow Kate

Nikada nije izgledala bolje: Kakvo tijelo, kakvi mišići!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvoje djece, uspješna karijera i tijelo koje žele žene diljem svijeta – Kate Hudson zasjala je na naslovnici Shape magazina.

Slavna glumica Kate Hudson nedavno je pažnju plijenila na crvenom tepihu Zlatnih globusa, a sada je pokazala i svoje sjajno tijelo za naslovnicu Shape magazina.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Je li pretjerala? Malo se napuhala: Danas baš svi pričaju o velikim bicepsima Jennifer Lopez

Mnogi će se složiti da 35-godišnja glumica izgleda bolje nego ikad! Osim što je otkrila svoje sjajno tijelo, odgovorila je i na nekoliko pitanja u vezi svojeg privatnog života – posebno o svojoj djeci.

Kate Hudson privlačila poglede u seksi Versace haljini na reviji u Parizu

'Nemam se više potrebe dokazivati i tražiti uzbuđenja, mama sam dvojici sinova', kaže Kate koja je u doličnoj formi no ne odriče se omiljene hrane. 'Bila sam nedavno u Parizu, u svojem omiljenom restoranu. Jela sam sve... i odrezak, krumpiriće, pila sam vino, fini desert s jagodama i kremom... onda mi je prišla jedna žena i rekla mi da bih trebala bolje izabrati. Pokazala je na moju čašu vina i rekla mi 'To bi trebao biti tvoj desert'. To mi je ostalo u sjećanju. Sve je u umjerenosti', kaže Kate, a ako ona tako kaže... no dodaje i kako je redovita u svojem vježbanju. To nikako ne treba zaboraviti.

Pogledajte je samo! Kate je prava inpiracija da danas odete u teretanu i odradite trening, zar ne? ;)

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene