Nema pauze

Vraća se na domaću scenu 30 dana nakon poroda!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Samo mjesec dana nakon što je na svijet stigla malena Gabrijela, Katarina Rautek vratila se svojim pjevačkim obavezama u grupi ET.

Vitke linije, zajedno s Boytronicom sinoć je Katarina Rautek promovirala novu pjesmu 'Vikend bez greške', gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju. 'Osjećam se nikad bolje. Sve mi je puno lakše s ovim djetetom. Potpuno sam se vratila i spremna sam za nastupe. Zapravo, imam osjećaj kao da sam rodila prije deset godina', našalila se Rautek, koja nije mirovala ni u trudnoći.

Pogledaj i ovo ET - 2 Ekskluzivno! ET na Doru stiže s posebnim pojačanjem: "Snimala je s Arianom Grande, Ritom Orom…"

Maja Šuput polugola šetala gradom za potrebe spota nove pjesme 'Amnezija'

U pet mjeseci grupa je objavila tri singla, no spotove ipak nisu uspjeli snimiti. 'Sad ćemo morati tri odjednom', rekao je Boytronic, koji je novu pjesmu osmislio na temelju aranžmana, koji je dobio za remiks pjesme Noć za grijeh.

Toliko mu se svidio remiks, da je po njemu napravio potpuno novu stvar. Uz pjesmu koja govori o ludom izlasku, Katarina i Boytronic prisjetili su se svojih najluđih vikenda. 'Krene uvijek s finom glazbom, a kako završi ne sjećam se. Tulumari se s ekipom, ali mene je teško pratiti', priznala je Katarina, a Boytronic otkrio da se s estrade najbolje tulumari s Majom Šuput.

Na pitanje kako zamišlja vikend bez greške, Katarina je odgovorila da zapravo ne zna, jer ona stalno griješi. ET priprema novi album, a očekuju da će ga objaviti sljedeće godine.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene