Atraktivna Katarina

Opet trudna! Oca djeteta i dalje skriva!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica grupe ET Katarina Rautek u listopadu će po drugi put postati majka. Iako od medija skriva ime muškarca s kojim čeka bebu, saznali smo da je riječ o zagrebačkom ugostitelju s kojim je u vezi godinu i pol dana.

Pjevačica grupe ET Katarina Rautek trudna je tri i pol mjeseca. U listopadu očekuje rođenje svojeg drugog djeteta, a ovoga puta čeka djevojčicu.  Katarina je u vezi s poznatim zagrebačkim ugostiteljem s kojim je u vezi godinu i pol dana. Zajedno i žive, a jako ga voli i njezin sin Dominik.

Pogledaj i ovo ET - 2 Ekskluzivno! ET na Doru stiže s posebnim pojačanjem: "Snimala je s Arianom Grande, Ritom Orom…"

Katarina Rautek: 'Pa ja imam najbolje noge na estradi'

Za razliku od ove trudnoće, Katarina Rautek prvo je dijete, sinčića Dominika koji će u kolovozu navršiti dvije godine, odlučila odgajati sama. Sama je čak i autom došla u rodilište, nakon što joj je pukao vodenjak.

Svoje prvo dijete rađala je punih 17 sati, a već dva tjedna nakon porođaja održala je koncert. Iako je već osam godina u grupi ET i obožava svoj posao, ipak je majčinstvo, isticala je često, najljepše što joj se dogodilo u životu.

'Najljepše nešto kad se probudim ujutro i on onako okrene glavu jer voli bit samnom u krevetu. Onda me ovako zagrli, nasmije se i onda me s onim rukicama malim zagrli i samo se nasmije i nema ništa ljepše na svijetu', rekla je Katarina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene