Dugo skrivala vezu

Zavela velikog zavodnika? Katarina napokon progovorila o vezi s holivudskim glumcem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katarina Radivojević potvrdila je navode o kojima se dugo šuškalo.

Katarina Radivojević, hrvatskoj javnosti poznata po jednoj od od glavnih uloga u seriji ''Najbolje godine'', potvrdila je informaciju o kojoj se dugo šuškalo.

Pogledaj i ovo Katarina Radivojević Dugo je nismo vidjeli! Jedna od najljepših glumica u regiji ljubila je poznatog oskarovca, a Igor Kojić slomio joj je srce zbog Severine

Naime, srpska glumica bila je u vezi s jednim od najpoznatijih holivudskih glumaca, no o tome nije željela nikada govoriti. Kada se preselila u Ameriku, mnogi su nagađali da se osim o karijeri radi i o ljubavi, no tek se sada saznala istina.

Katarina je godinama bila u vezi s Beniciom Del Torom.

"Moje pravilo glasi da svoju intimu čuvam za sebe, i to će zauvijek biti tako. U pitanju je velika ljubav s moje strane, ali ja u ljubavi uvijek dajem sve od sebe", kazala je Katarina za srbijanske medije, a prenosi srpski Blic.

Njihova je ljubavna priča završena, a glumica je i komentirala razloge prekida. "Ono o čemu maštam i danas je da imam normalnu, zdravu, zaokruženu obitelj. Ne želim odnos s kompromisima. Znala sam što hoću u tom trenutku i htjela sam kompletnu priču, sve ili ništa. Kad sam shvatila da je to nemoguće, nastavila sam dalje".


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene