Glumica dovela produkciju

Milijunska produkcija stiže na Hvar! Katarina Radivojević i Tom Hanks u akcijskom trileru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katarina Radivojević velika je zaljubljenica u Hvar pa ne čudi što je s produkcijom odlučila pogledati lokacije za film. Kaže - oduševljeni su! "Na moje veliko zadovoljstvo Hvar i Palmižana ostavili su ih bez daha".

Zvijezda serije "Najbolje godine", glumica Katarina Radivojević, u Hrvatsku dovodi Toma Hanksa. Lijepa glumica potvrdila je za Jutarnji list da će se visokobudžeti holivudski film snimati na Hvaru. Film "Black Money Games" režirat će Adam Wright, a jedna od lokacija bit će i Hrvatska. Projekt je težak 50 milijuna dolara, a ovih dana produkcijski tim obilazio je najpogodnije lokacije za snimanje. U timu je bila i Katarina, koja će također biti u filmu, javlja Jutarnji list.

Pogledaj i ovo Tom Hanks Pravi buntovnik! Sina Toma Hanksa često nazivaju crnom ovcom obitelji, a javnost ga je zapamtila po ekscentričnim ispadima, evo kako izgleda!

"Hrvatska će se naći u filmu ne samo kao lokacija, nego i kroz značajne događaje u filmu. Našim posjetom željeli smo promovirati film, ali i ispitati uvjete i naći lokacije za snimanje. Jako im se sve svidjelo, ali na moje veliko zadovoljstvo Hvar i Palmižana ostavili su ih bez daha. Prvenstveno mogućnost da se snime kadrovi puni akcije na vodi, a da u pozadini imaju divne kadrove grada koji izgleda veličanstveno i danju i noću", rekla je Katarina.

Kolege će joj biti, kaže, velika holivudska imena no zasad ih ne smije svih otkrivati. Glumica inače obožava Hvar i voli se na njemu odmarati, a sjetila ga se i sada, kada treba raditi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene