TEŠKE OPTUŽBE

KARLEUŠA NEVIĐENO IZVRIJEĐALA SEVERINU Twitter gori, Jelena optužuje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina se našla na meti pjevačice Jelene Karleuše. Teške riječi su pale, a Severina za sada šuti.

Događa se pravi cayber rat. Prvi udarac zadala je srpska pjevačica Jelena Karleuša. Nakon što je Severina objavila kako će snimiti duet sa Ivanom Rašić poznatijom kao Sajsi MC , Jelena Karleuša je brzo reagirala. I to poprilično burno.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Karleuša je optužila Severinu da je od nje ukrala ideju za zajednički duet sa Sajsi. Osim teške optužbe za krađu, Karleuša je taj dan očito imala inspiracije te je fino 'počastila' Severinu. Preko svog Twitter profila izvrijeđala je hrvatsku pjevačicu.

Srpska pjevačica inače je sklona vrijeđanju svojih kolega. Karleuša je tako prije samo mjesec dana na Twitteru osula paljbu po Ceci i Željku Mitroviću, koje je zajedno nazvala šljamom. Na svom facebook profilu izvrijeđala je i pjevačicu Daru Bubamaru 'Neobrazovana, ne znaš ni padež da ubodeš, ali vrijeđati ljude znaš?! Sad si dobila vrijednu lekciju koja ne košta ni puno ni malo već nema cijenu. Ovim stavljam točku' napisala je Karleuša.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene