441335
441335
441335
441335
441335

KARLEUŠA NEVIĐENO IZVRIJEĐALA SEVERINU Twitter gori, Jelena optužuje!

  • , 24.06.2016., 20:56
  • Autor:
  • komentara

Severina se našla na meti pjevačice Jelene Karleuše. Teške riječi su pale, a Severina za sada šuti.

 
 
 
 
Jelena Karleuša (FOTO: Instagram)
Jelena Karleuša (FOTO: Instagram)

Događa se pravi cayber rat. Prvi udarac zadala je srpska pjevačica Jelena Karleuša. Nakon što je Severina objavila kako će snimiti duet sa Ivanom Rašić poznatijom kao Sajsi MC , Jelena Karleuša je brzo reagirala. I to poprilično burno.

Severina (Screenshot: Instagram)

Karleuša je optužila Severinu da je od nje ukrala ideju za zajednički duet sa Sajsi. Osim teške optužbe za krađu, Karleuša je taj dan očito imala inspiracije te je fino 'počastila' Severinu. Preko svog Twitter profila izvrijeđala je hrvatsku pjevačicu.

Srpska pjevačica inače je sklona vrijeđanju svojih kolega. Karleuša je tako prije samo mjesec dana na Twitteru osula paljbu po Ceci i Željku Mitroviću, koje je zajedno nazvala šljamom. Na svom facebook profilu izvrijeđala je i pjevačicu Daru Bubamaru 'Neobrazovana, ne znaš ni padež da ubodeš, ali vrijeđati ljude znaš?! Sad si dobila vrijednu lekciju koja ne košta ni puno ni malo već nema cijenu. Ovim stavljam točku' napisala je Karleuša.


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se