Pričao i o ljubavi

Karizmatični Burak otkrio formulu uspjeha. Hoće li se izolirati od slave?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Burak Özçivit progovorio je i o ljubavi života te o teretu slave koji nosi na leđima.

Turski seks-simbol Burak Ozčivit obožavateljima s Bliskog istoka poznat je po ulozi osmanlijskog vojnog zapovjednika Bali-bega iz popularne serije “Sulejman Veličanstveni” te aktualne serije koju pratimo na Novoj TV – Bit ćeš moja. Ipak, njegov šarm krije mnogo više od privlačnog izgleda zbog kojega žene padaju u nesvijest.

Pogledaj i ovo showbuzz Veliki intervju Zbog turskog ljepotana austrijska policija digla specijalne snage

Na izložbi “Sulejman Veličanstveni” koja se održala u trgovačkom centru u Dubaiju, “Dubai City Walk”, crvenim su tepihom prošetale zvijezde uspješnice “Sulejman Veličanstveni”. City Times iskoristio je tu prigodu i s Ozčivitom porazgovarao o njegovoj karijeri i ljubavi prema arapskoj kulturi.

Privlačniji uživo, Ozčivit nosi karizmu koja nije puno drukčija od klasičnih džentlmena koje gledamo na malim ekranima.

Postoji dobar razlog zašto njegovi obožavatelji zauzimaju posebno mjesto u njegovu životu: “Osjećam se loše, ne znam zašto nisam ovamo došao prije. Jako sam uzbuđen jer sam puno čitao o ovom gradu, ali zbog prevelikih obveza nisam bio u mogućnosti prije posjetiti ovaj grad. Želim upoznati ljude, osjetiti njihovu dobrodošlicu i gostoljubivost, to je ono što me najviše zanima”, odgovorio je Ozčivit.

Glumac je poznat po spontanoj komunikaciji sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama. Imajući pet milijuna sljedbenika na Instagramu, glumac kaže kako voli kad ga obožavatelji prate po cijelom svijetu: “Komunikacija s njima jako mi je važna i treba je biti još više. Boravak u Dubaiju pruža mi izvanrednu priliku da se povežem sa svojim obožavateljima osobno i nadam se da ću u budućnosti češće dolaziti ovamo”, kaže.

Iako je njegov profesionalni život veoma pristupačan javnosti, malo se zna o njegovoj supruzi Fahrije Evdžen. To nam ostavlja dojam da glumac jako voli privatnost: “Kad uspijete sačuvati svoj privatni život, sposobni ste se osjećati ispunjeno, biti pozitivniji i stajati čvrsto na zemlji. Pomaže vam držati svoj privatni život netaknutim i živjeti nešto stvarno daleko od očiju javnosti.

Isječci iz intervjua

O pripremama za uloge

“Način na koji se lik Bali-beg drži u pojedinim situacijama te njegov stav prema ljubavi i vezama jako su mi bliski. Televizija i kino povezuju svjetove. Kao Turčina, ta me uloga povezala s drugim ljudima diljem svijeta i jako sam sretan zbog toga”.

O uspjehu “Sulejmana Veličanstvenog”

“Postoji puno sličnosti između turske i arapske kulture i to je uvelike pridonijelo uspjehu serije. Te obiteljske strukture i međuljudski odnosi veoma su prisutni u obje kulture, koje su podjednako tople i neposredne.“

O liku Bali-bega

“Maskulinost i snaga u Bali-begovu karakteru nešto je s čime se muškarci mogu poistovjetiti. On je snažan ratnik, ali je istodobno veoma tankoćutan i emotivan, što privlači žensku publiku. Uspješna kombinacija tih dviju strana razlog je zbog kojeg danas dobivam ovoliku pozornost. Iskreno, to je za svakog glumca uloga iz snova.“

Njegova formula uspjeha

“Nisam očekivao da će moj lik doživjeti ovoliki uspjeh. Katkad se možeš silno truditi kako bi nešto postigao, ali rezultati nisu zadovoljavajući. Treba se opustiti i pustiti da stvari teku prirodnim tokom. Dao sam najbolje što sam mogao za tu ulogu, ali mislim da ne bi ispala toliko dobra da sam je pomno planirao. Mislim da ta formula vrijedi za svaku djelatnost, ne samo za glumu.“

O njegovoj ljubavi prema arapskom jeziku

Tijekom svog boravka u Kuvajtu glumac je na Instagramu objavio fotografiju s arapskim naslovom, što je mnoge začudilo. Na pitanje zna li arapski, Ozčivit kaže: “Teško pitanje. Znam samo reći Inshallah i Mashallah. Mislim da imam dobar izgovor, bio bi uspješan kad bih morao učiti arapski. Mogao bih živjeti u Dubaiju.”

O slavi i privatnosti

“Prije dvanaest godina drukčije bih odgovorio, ali sada sam se naviknuo na slavu i ograničenu privatnost pa sam u stanju i izolirati se od slave i živjeti privatan život daleko od očiju javnosti. To ispunjava moju glumu i čini me usredotočenijom osobom.“

O karijeri modela

“Počeo sam kao model, to mi je bila polazišna točka. Naporno sam radio i želio sam se pojaviti na televiziji pa sam tako završio kao glumac. Što se tiče iskustva, kao model sam radio tri godine, a kao glumac radim posljednjih dvanaest godina, tako da se više poistovjećujem s glumom.”

Budući projekti

Trenutačno glumi u televizijskoj seriji “Kara Sevda” (Bit ćeš moja) s glumicom Neslihan Atagul. Ozčivit kaže da obožavatelji sljedeće godine mogu očekivati njegovo pojavljivanje u filmu. Na pitanje hoće li film biti sličan njegovu filmu “Kardeşim Benim” (Brate moj) koji je postigao značajan uspjeh u turskim kinima, Ozčivit se nasmiješio i kazao: “Ne znam.”

O njegovoj ljubavi života

Ozčivit i njegova supruga Fahrije Evdžen upoznali su se 2013. godine na setu televizijske serije “Çalikuşu” (Grmuša) koja je adaptacija istoimena romana. Par otada puni naslove turskih i arapskih novina. 2015. zajedno su glumili u turskom filmu “Aşk Sana Benzer” (Ljubav je nalik na tebe).

Izvor: http://www.khaleejtimes.com/burak-zivit-is-ready-for-dubai
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene