Khloe nije zaostala

Kourt vani nakon prekida: Sestre Kardashian poslale jasnu poruku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kardashian sestre bile su vizija u bijelom, a izgleda kako se s problemima najbolje nose kada su zajedno. I pritom jako dobro izgledaju.

Kod Kardashiana nikada nije dosadno – puno toga se dogodilo u njihovoj obitelji. I dok jedni mijenjaju spol, drugi dio obitelji čeka prinovu ali i prekida dugogodišnje veze.

Pogledaj i ovo Scott Disick - 1 pa što mu se dogodilo? Nove fotografije čovjeka koji je nekad ljubio jednu od najpoznatijih žena na svijetu zabrinule su javnost, više uopće ne nalikuje na sebe

Vi ste izabrali Top 3: Slavna bikini tijela kojima ne treba ni Photoshop

Naravno, riječ je o Kourtney Kardashian koja je nogirala svojeg 10-godišnjeg dečka Scotta Disicka s kojima ima troje djece. Razlog je navodno njegovo stalno partijanje i ovisnost, a sestrinski izlazak bio je i njezino prvo pojavljivanje u javnosti nakon objave. Nije ništa komentirala, no svojim seksi izgledom pokazala je kako će Scott biti taj koji će patiti – a ne ona.

Žene, alkohol, tablete, droga - Kourtney Kardashian više ne oprašta Scottu

S druge strane Kim čeka svoje drugo dijete. Prešla je četvrti mjesec trudnoće, no ne odriće se seksi haljina koje naglašavaju njezine slavne obline. Trbuščić se nadzire, no reality zvijezda nikako ne misli stati s poslom. Baš kao ni mlađa sestra Khloe koja je sjajno izgledala u bijelim hlačama i majci. Vježbanje joj se svakako isplatilo, a šuška se i kako ljubi novog košarkaša zvijezdu NBA-a  Jamesa Hardena.

Slavne sestre uvijek su tu jedna za drugu. Iako se znaju posvađati i izvrijeđati, tu su u teškim trenucima i mogu računati jedna na drugu. Snimile su i niz selfija koje su objavile na Instagramu te su poručile 'Bitch Better Have My Money' – Rihanninu poruku koju je opjevala u pjesmi i kontroverznom spotu. Hm, možda bi se Scott Disick trebao i zabrinuti jer su osim te pjesme sve rekle i hitom repera Big Seana.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene