Najzgodniji Hrvat

Kapetan Hrvatske Josip Pavić na naslovnici hrvatskog Men’s Healtha

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najboljih sportaša današnjice izabran je za naslovno lice hrvatskog izdanja časopisa.

Jedan od najzgodnijih Hrvata i kapetan naše vaterpolske reprezentacije Josip Pavić krasi naslovnicu novog, redizajniranog mjesečnika Men’s Health. Poput svjetskih sportskih zvijezda, jedan od najboljih sportaša današnjice izabran je za naslovno lice hrvatskog izdanja časopisa, koji se inače upisao u svjetsku izdavačku elitu.

Pogledaj i ovo showbuzz Laskanja dobrodošla Naš zgodni glumac pokazao mišiće: 'Inače imam problema sa samopouzdanjem'

«Men’s Health redovno čitam i drago mi je da i na ovakav način mogu promovirati vaterpolo kao sport. Biti na naslovnici ovako prestižnog svjetskog magazina je čast, a samo snimanje je bilo vrlo opušteno i zabavno! » - izjavio je Josip Pavić i dodao: «Pred nama je nova sezona Svjetske lige, a iduće godine očekuje nas i Svjetsko prvenstvo u Kazanu, pa je pred nama zaista velik posao!» Hrvatska vaterpolska reprezentacija u novu reprezentativnu sezonu ulazi utakmicama Svjetske lige koja, za nas, počinje u Zagrebu utakmicom protiv Turske, u utorak, 18. studenog 2014.

Vrući i zgodni vaterpolisti najavljuju toplu i zanimljivu zimu

Nakon 10 godina izlaženja na hrvatskom tržištu, najbolji hrvatski magazin za muškarca Men's Health, promijenio je svoje dosadašnje ruho i osvanuo u novom, redizajniranom izdanju. Časopis je pružio više prostora eminentnim hrvatskim stručnjacima, autorima i temama kako bi postao nezaobilazna i referentna lifestyle točka širem krugu hrvatskih muškaraca. Donosit će sveobuhvatne preglede noviteta iz beauty i fashion svijeta, te stilske prognoze i bogate foto-editorijale. Uz kolumne vodećih hrvatskih stručnjaka, na stranicama redizajniranog Men's Healtha je i sasvim nova rubrika Lifestyle, koja čitateljima donosi novitete iz svijeta kulture i showbizza, zanimljive putopisne priče…

"Izbor Josipa Pavića za naslovnicu bio je lak. Kao jedan od najboljih sportaša svijeta i uzor mladima oličenje je redizajniranog Men’s Healtha. Uz mnogo više hrvatskih stručnjaka i tema te uz raznovrsnije, kraće i čitljivije članke želimo hrvatski Men's Health približiti što širem krugu čitatelja i korisnim sadržajem im poboljšati život na mnogo više područja i načina nego dosad. I tako onima koji žive aktivno biti vodič u svemu dobrom što im život može pružiti." – izjavio je glavni urednik časopisa, Robert Frković.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene