458254
458254
458254
458254
458254

PSIHIČKI RASTROJEN Stanje mu je gore nego što su mislili!

  • , 24.11.2016., 21:44
  • Autor:
  • komentara

Iako je zbog bolesti otkazao sve koncerte bez novca ipak neće ostati.

 
 
 
 
Kanye West (FOTO: Getty)
Kanye West (FOTO: Getty)

Stanje Kanye Westa lošije je nego što se mislilo. Iako se prvotno pojavila informacija da je pjevač hospitaliziran zbog psihoze uzrokovane nesanicom i jakom dehidracijom njegovo stanje puno je gore.

Zbog psihičkog sloma koji je doživio prije dva dana pjevač će biti u bolnici još neko vrijeme, najmanje do kraja tjedna. "Kanye se počinje osjećati bolje i shvaća da mu je potrebna pomoć i odmor od svega. Živi iz dana u dan i svjestan je da mu je nužan boravak u bolnici", kazao je izvor. Uz njega je cijelo vrijeme supruga Kim Kardashian. 

Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty)

Podsjetimo, Kanye West hitno je hospitaliziran početkom tjedna. U ponedjeljak poslijepodne u Los Angelesu netko od njegovih ukućana pozvao je policiju i hitnu pomoć, a liječnici su ustanovili da je u teškom stanju te su ga prebacili u bolnicu. Zbog svega je otkazao sve nadolazeće koncerte, a gubitak od 30 milijuna dolara nadoknadit će mu osiguranje.

"Ugovor o osiguranju nalaže da će mu biti plaćeno ne samo ono što je trebao zaraditi turnejom, nego i svi troškovi koje je imao prema drugima u slučaju nesreće ili bolesti", otkrio je izvor za TMZ.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se