458455
458455
458455
458455
458455

PARANOJA, PSIHOZA, DEPRESIJA Kanye umislio da ga i doktori žele ubiti

  • , 26.11.2016., 16:07
  • Autor:
  • komentara

Otkad je Kanye West hospitaliziran, mediji prate njegovo stanje. Čini se da pati od nekoliko dijagnoza.

 
 
 
 
Kanye West (FOTO: Getty)
Kanye West (FOTO: Getty)

Stanje Kanyea Westa i dalje je prilično loše, piše TMZ. Naime, nakon što je završio u bolnici i nadao se da će brzo napustiti liječenje, Kanye je još uvijek hospitaliziran te mu je jako teško.

Nakon psihoze, trenutno je u paranoji te dubokoj depresiji, a čini se da se s tim problemima nosi već duže vrijeme. Nakon hospitalizacije u ponedjeljak navodno je Kanye postao uvjeren da ga ljudi prate i žele uništiti, uključujući i doktore koji se brinu za njega. Neko vrijeme nije dopuštao doktorima ni da ga taknu.

Navodno je paranoičan već nekoliko mjeseci pa njegovi problemi nadilaze dehidraciju i iscrpljenost, zbog koje je navodno završio na liječenju. Iako je želja obitelji da u ponedjeljak Kanye bude kod kuće, pod brigom osobnog liječnika, još je prerano za takve planove.

Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se