Nije kao prije

NAKON ŽIVČANOG SLOMA Kanye prvi put u javnosti nakon hospitalizacije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian i Kanye West pojavili su se u javnosti na izložbi talijanskog umjetnika.

Kanye West oporavlja se polako od živčanog sloma koji je doživio 21. studenog, kada je završio u bolnici u Los Angelesu. Prvi put se, nakon hospitalizacije i puštanja, pojavio u javnosti. Reper je sa suprugom posjetio izložbu u holivudskom Pacific Design Centru, a navodno je opet počeo snimati i glazbu.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Umjetnik iz Italije postavio je najnoviju Kanyeovu fotografiju na svom Instagramu, a naknadno ju je postavio na privatno. Na fotografiji je vidljivo da Kanye sada ima plavu kosu. Da podsjetimo, hospitaliziran je uslijed teške nesanice, umora i stresa, a naknadno je utvrđeno da boluje od paranoje i depresije.

U bolnicu je odvezen prisilno, uz intervenciju policije koja ga je bila prisiljena staviti mu lisice. U bolnici su tijekom vremena liječnici pronašli odgovarajuću terapiju za Kanyea te ga potom pustili na kućno liječenje. Iako su se pojavile glasine da ga Kim ostavlja, njen prijatelj medijima je rekao kako od razvoda sigurno neće biti ništa te kako je Kim uz supruga sto posto.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene