Osmijeh od uha do uha

'Otkantao' zaručnicu i otišao se zabavljati u noćni klub!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kanye West možda samo izgleda ozbiljno kada ga paparazzi prate u stopu, no da se zna zabavljati pokazao je i u izlasku u pariški noćni klub.

Reper Kanye West jako voli Pariz, a ovoga je puta došao promovirati svoju novu modnu kolekciju koju je izbacio u suradnji s A.P.C. Njegova zaručnica Kim Kardashian došla je naknadno u francusku metropolu samo kako bi bila s njim, no on je imao druge planove.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Kim Kardashian - 'Iako sam se napatila, sve se isplatilo!'

Otišao je van i zabavljao se s društvom. Kamere su ga uhvatile u ludoj zabavi u jednom klubu, a poznati reper se smijao od uha do uha, plesao po stolovima, zabavljao se s prijateljima da DJ pultom... barem na tren je mogao zaboraviti na sve probleme, tužbe i govore mržnje s kojima se suočava posljednjih tjedana

Par dana prije Kim je gostovala u showu kod Ellen DeGeneres, a s publikom je podijelila i nekoliko novih fotografija kćerkice North među kojima je i prva zajednička fotografija slavnog tate i njegove mezimice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene