Nema objašnjenja

Što se dogodilo? Odjednom je potpuno ''nestao'' s društvenih mreža

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Reper Kanye West, dugogodišnji korisnik Twittera, nestao je s te društvene mreže nakon više mjeseci neprikladnog ponašanja.

Obožavatelji i svi koji prate Kanyea Westa uzbunili su se pred činjenicom da je poznati reper možda deaktivirao svoje račune na Twitteru i Instagramu.

Twitter stranica @kanyewest sada otvara samo ekran s porukom „Isprike, ta stranica ne postoji!“. Jednako tako i na Instagramu @kanyewest: „Isprike, ta stranica nije dostupna.“

Trenutno nema nikakvog objašnjenja, ali se nagađaju mogući razlozi gašenja računa.

Jedno od objašnjenja može biti slična situacija koja se dogodila u osmom mjesecu 2016. Tada se ispostavilo da je deaktivacija bila samo Twitterova greška te da West nije izbrisao svoj račun. Ipak, to ne objašnjava nestanak s Instagrama na kojem West nije bio odavno, a račun je otvorio u rujnu 2016.

Osim toga, pretpostavlja se da bi razlog mogao biti i neki marketinški trik ususret novoj liniji odjeće za djecu koju je njegova žena Kim Kardashian najavila kao zajednički projekt.

Na kraju ostaje uvijek manje ugodan i zanimljiv razlog, a to je poveznica s psihičkim stanjem Kanyea Westa koji je bio hospitaliziran u Los Angelesu te su mu doktori tada dali dijagnozu „privremene psihoze“, što je dovelo do otkazivanja 23 nastupa promocije njegovog novog albuma, Saint Pablo.
 

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene