Cry baby

Veliki emotivac: 'Plakao je na njihovim grudima!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

On obično ne pokazuje svoje emocije, a ako ih i pokaže onda je to najčešće ljutnja, međutim, oni koji ga poznaju tvrde da je običan plačljivac.

Kanye West je veći plačljivac od svoje kćerkice North. Tako barem tvrde upućeni. Iako u javnosti vrlo rijetko pokazuje emocije (jer to nije cool), iza zatvorenih vrata stvari su potpuno drugačije.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Ona se ne smije zbog bora... a on?

Ono što on ne želi da se zna je to da plače češće od svoje kćerke, koja je inače stara tek 21 mjesec.

 

Izvor blizak reperu izjavio je za 'HollywoodLife.com', 'On smatra kako ga svijet ne razumije i kako je protiv njega. Smatra kako se uvijek mora dokazivati u intervjuima ili u svađi s novinarima. Da, on smatra da je genije i želi da to svijet zna, ali i da osjeti. On se bori za to da ga svijet prihvati i odobri, a uz to želi biti kralj svega. U njegovoj glavi on vodi vrlo stresnu borbu'.

Isti izvor navodi kako Kim Kardashian nije jedina žena pred kojom je plakao, I Amber Rose bila mu je rame za plakanje. 'Plakao je i na njezinim prsima. Iako ženama nerado pokazuje tu svoju stranu, pred Amber je plakao zato što joj je vjerovao'.

Sada se plaši da bi Amber to mogla iskoristiti protiv njega i u svoj ga knjizi prikazati kao 'šonju', a on joj se samo povjeravao kad je imao emotivnih problema. 

Kad je Amber u pitanju i treba brinuti, tko zna kakve sve tajne o Westu bi nam mogla ispričati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene